Híreink

Idősek napja Hajdúviden

Az Idősek hónapja alkalmából köszöntötték Hajdúviden a korosodó helybelieket. A Vidi-Ér Vidért Közhasznú Egyesület a művelődési házban rendezte meg az ünnepséget, ahol köszöntötték az időseket. A gyerekek ünnepi műsorral kedveskedtek az időseknek, akiket ezután megvendégeltek a szervezők.

Városi kitüntetés

Hajdúböszörményben a Városnapi programsorozat részeként kitüntetéseket adnak át azoknak, akik sok éven át aktívan, kimagasló teljesítménnyel munkálkodnak a város közösségéért. Idén a Vidi-Ér Vidért Közhasznú Egyesület egyik alapító tagja, Bíró Imre Polgármesteri elismerő oklevélben részesült Hajdúvid városrész érdekében tett önzetlen segítő tevékenységéért.

Anyák napja Hajdúviden

A művelődési házban anyák napi ünnepséget rendeztek, ahol a Néptánc-csoport hagyományőrző táncműsort adott elő az édesanyák tiszteletére.

Varázsfalva mesenapja

A mese világnapja alkalmából több helyszínen is megrendeztük a mesenapot. A gyerekek és családtagjaik ezen a napon mesehőssé válhatnak, beöltözhetnek a kedvenc mesefigurájuk karakterébe.  Bemutatók, vetélkedők gazdagították a nap eseményeit, és természetesen a bográcsok is előkerültek.

Galéria

Disznótor – a legízletesebb hurka

2022. február 12-én egyesületünk részt vett a XIV. Hajdúsági Disznótoron Hajdúböszörményben.
A főzőversenyre beneveztünk hagymás vérrel, hurkával, kolbásszal és toros káposztával.
A hurkával sikerült elhozni a Legízletesebb Hurkáért járó első díjat.